Kuidas kasutada märksõnu ja otsingufraase

2. Kuidas kasutada märksõnu ja otsingufraase

Kui märksõnad valitud, on aeg need kasutusse panna.

Soovitame lisada märksõna selliselt, et see oleks esindatud veebilehe kõikides osades – pealkirjad (h1, h2, h3, h4), meta kirjeldus, piltide nimed ja pildi alt tekst ja muidugi tekstis endas. Nii annad otsingumootoritele teada, mida teie sisu endast kujutab ja see parandab märgatavalt teie võimalusi valitud märksõnaga kõrgel kohal olla.

Ei soovita kasutada märksõna ainult ühetaoliselt – tasub kasutada märksõna sünonüüme, pika sabaga märksõnu ja erinevaid käändeid. Kõige tähtsam, et tekst säiliks hästi loetavana – Ei tasu unustada, et te kirjutate seda teksti oma klientidele lugemiseks.

Seejuures on tähtis meeles pidada järgnevat:

  • Ärge optimeeriga üle! Märksõna tihedus võiks olla 2% kandis
  • Kasutage sünonüüme ja lisaks ka pika sabaga märksõnu
  • Igal lehel tohib kasutada ainult ühte märksõna paari

Kuidas kasutada rohkemaid märksõnu? Kui teil on märksõnu, teemasid, teenuseid või tooteid rohkem kui üks – Peab iga märksõna jaoks olema loodud eraldi lehekülg. Vastasel juhul ei saa otsingumootorid aru, milline teema on teie jaoks see kõige olulisem ja lõpuks ei asetse te otsingutes mitte ühelgi kohal.

Soovituslik on lisaks veebilehele lisada mõni SEO plugin. See annab teile teada, kui olete midagi unustanud või vastupidiselt üle optimeerinud.

Kui sa ei tea, kuidas veebilehele märksõnu või otsingufraase õigesti lisada – võta ühendust!

Hinnapäring: Vajuta siia

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga